Magazine specialePentru clădiri şi locaţii inedite

Soluţii individualeIdei originale

Extinderea reţelei noastre de magazine ne-a arătat că pentru locaţii speciale sunt necesare soluţii individuale. Definim nu numai standarde, ci gândim mai departe – cu concepte de proiectare individuale şi soluţii arhitecturale îndrăznețe pentru locaţii inedite şi structuri de clădiri existente. Prin conceptele noastre aducem un aport la păstrarea şi creşterea atractivităţii oraşelor.

Posibilităţi de integrareMagazinul pentru clădiri speciale

Reacţionăm individual la particularităţi – fie că este vorba de o gară, o clădire istorică sau stadion – integrăm magazinele noastre în context şi adaptăm clădirile corespunzător imaginii de ansamblu, pentru a crea plusvaloare adevărată. Găsim răspunsuri inteligente la întrebările legate de locaţia specifică şi asigurăm condiţiile ca clienţii noştri să aibă o experienţă modernă şi confortabilă la cumpărături, aşa cum au fost obişnuiţi.

ArhitecturaObiective speciale

La schimbarea destinaţiei clădirilor istorice sau la integrarea în proiecte de construcţie neobişnuite proiectăm individual şi integrativ.

Demn de a fi păstratImpulsuri noi

Păstrarea clădirilor istorice creează plusvaloare pentru imaginea oraşului şi sporeşte concomitent atractivitatea locaţiilor.

Solicitarea dumneavoastră pentru noiDoriţi mai multe informaţii?

Vă răspundem cu plăcere la toate întrebările privind conceptele noastre de magazine şi vă oferim consultanţă în cazul unor dorinţe individuale. Ne bucurăm să primim mesajul dumneavoastră!

Contactare