Locaţii pentru logisticăSoluţii mai simple pentru procese complexe

Punctul central al lanţului de livrareLogistica de zi cu zi

Am regândit complet conceptele noastre pentru centrele de logistică din punct de vedere al aspectelor economice, ecologice şi sociale. Abordările noi cu plan de bază redus şi extinderi ale zonelor de comisionare necesită o suprafaţă de teren semnificativ mai mică şi se integrează optim în mediu prin adaptări individuale ale locaţiei.

Puncte forte ale centrelor de logisticăO nouă generaţie de logistică

Printr-un design compact şi o derulare bine gândită a proceselor rezultă structuri flexibile de depozitare şi de birouri pentru un centru de logistică atractiv şi orientat spre viitor.

Emisia de CO2Sustenabilitate

În vederea unui concept de logistică ecologic lucrăm permanent la optimizarea valorilor emisiilor şi consumului de energie.

ArhitecturaProiectare individuală

Centrele de logistică se integrează în condiţiile de mediu ale locaţiei prin proiectări individuale.

Climatul de lucruLoc de muncă modern

Zonele de livrare nou concepute cu spaţii pentru angajaţi şi furnizori creează un mediu de lucru sofisticat şi atractiv.

Organizarea spaţiului de amplasamentSpaţii de depozitare şi birouri

În timpul reamenajării, s-a pus accent pe iluminarea naturală, pe procese optimizate pentru comisionari şi pe o dotare modernă.

Solicitarea dumneavoastră pentru noiDoriţi mai multe informaţii?

Vă răspundem cu plăcere la toate întrebările privind locaţiile noastre pentru logistică sau unul dintre conceptele noastre de magazin. Ne bucurăm să primim mesajul dumneavoastră!

Contactare