Locaţii pentru logistică Soluţii mai simple pentru procese complexe

Punctul central al lanţului de livrare Logistica de zi cu zi

Am regândit complet conceptele noastre pentru centrele de logistică din punct de vedere al aspectelor economice, ecologice şi sociale. Abordările noi cu plan de bază redus şi extinderi ale zonelor de comisionare necesită o suprafaţă de teren semnificativ mai mică şi se integrează optim în mediu prin adaptări individuale ale locaţiei.

Puncte forte ale centrelor de logistică O nouă generaţie de logistică

Printr-un design compact şi o derulare bine gândită a proceselor rezultă structuri flexibile de depozitare şi de birouri pentru un centru de logistică atractiv şi orientat spre viitor.

ArhitecturaProiectare individuală

Centrele de logistică se integrează în condiţiile de mediu ale locaţiei prin proiectări individuale.

Emisia de CO2Sustenabilitate

În vederea unui concept de logistică ecologic lucrăm permanent la optimizarea valorilor emisiilor şi consumului de energie.

Organizarea spaţiului de amplasamentSpaţii de depozitare şi birouri

În timpul reamenajării, s-a pus accent pe iluminarea naturală, pe procese optimizate pentru comisionari şi pe o dotare modernă.

Climatul de lucruLoc de muncă modern

Zonele de livrare nou concepute cu spaţii pentru angajaţi şi furnizori creează un mediu de lucru sofisticat şi atractiv.

Solicitarea dumneavoastră pentru noi Doriţi mai multe informaţii?

Vă răspundem cu plăcere la toate întrebările privind locaţiile noastre pentru logistică sau unul dintre conceptele noastre de magazin. Ne bucurăm să primim mesajul dumneavoastră!

Contactare