Centrul de magazine specializate

Multe oferte, o adresă

O locaţie comercială ușor accesibilă

În centrele comerciale regăsim o ofertă cuprinzătoare din cele mai diverse sortimente şi servicii, accesul este simplu, distanţele dintre magazinele individuale sunt scurte şi există suficiente locuri de parcare.

Concepte performante

Magazine în centre comerciale vin în întâmpinarea nevoilor clienților noștrii şi sunt astfel opţiunea perfectă pentru cei care își doresc o varietate de produse și servicii în același loc.

 • Prezentarea mărfurilor

  Concepte Food

  Modernă este şi prezentarea mărfurilor inclusiv noile concepte take-away cu produse de panificaţie proaspete sau coffee-to-go în magazine.

 • Arhitectura

  Generos şi luminos

  Un concept cu spaţii generoase, arhitectura modernă şi serviciile, precum toaletele pentru clienţi asigură o experienţă confortabilă la cumpărături.

 • Pentru mediul înconjurător

  Tehnologie sustenabilă

  Şi în cazul magazinelor din centre comerciale punem accentul pe tehnologia sustenabilă, ca de exemplu, sistemul de iluminat cu LED-uri şi tehnica de încălzire şi răcire ecologică.

Criterii privind locaţia

Caracteristici şi cerinţe principale

În calitate de proprietar sau chiriaş – Lidl exploatează optim potenţialul centrelor comerciale. Împreună găsim strategia corectă pentru orice locație.

Chiriaş:Mix de chiriaşi atractivi.
Locaţii:pentru cumpărare, închiriere sau concesionare
Locuri de parcare pentru clienţi:acces facil înspre/dinspre magazinul nostru
Proiecte:Construcţii noi sau reamenajări.
Suprafaţa comercială:pentru închiriere începând cu 1.000 m².
Suprafaţa de teren:construită sau neconstruită de orice mărime.

Doriţi mai multe informaţii?

Solicitarea dumneavoastră pentru noi

Vă răspundem cu plăcere la toate întrebările privind centrele noastre de magazine specializate sau un alt concept de magazin. Ne bucurăm să primim mesajul dumneavoastră!