Locaţii pentru logistică

Soluţii mai simple pentru procese complexe

Locaţii pentru logistică

Logistica de zi cu zi

Punctul central al lanţului de livrare

Am regândit complet conceptele noastre pentru centrele de logistică din punct de vedere al aspectelor economice, ecologice şi sociale. Abordările noi cu plan de bază redus şi extinderi ale zonelor de comisionare necesită o suprafaţă de teren semnificativ mai mică şi se integrează optim în mediu prin adaptări individuale ale locaţiei.

O nouă generaţie de logistică

Puncte forte ale centrelor de logistică

Printr-un design compact şi o derulare bine gândită a proceselor rezultă structuri flexibile de depozitare şi de birouri pentru un centru de logistică atractiv şi orientat spre viitor.

 • Climatul de lucru

  Loc de muncă modern

  Zonele de livrare nou concepute cu spaţii pentru angajaţi şi furnizori creează un mediu de lucru sofisticat şi atractiv.

 • Arhitectura

  Proiectare individuală

  Centrele de logistică se integrează în condiţiile de mediu ale locaţiei prin proiectări individuale.

 • Organizarea spaţiului de amplasament

  Spaţii de depozitare şi birouri

  În timpul reamenajării, s-a pus accent pe iluminarea naturală, pe procese optimizate pentru comisionari şi pe o dotare modernă.

 • Emisia de CO2

  Sustenabilitate

  În vederea unui concept de logistică ecologic lucrăm permanent la optimizarea valorilor emisiilor şi consumului de energie.

Doriţi mai multe informaţii?

Solicitarea dumneavoastră pentru noi

Vă răspundem cu plăcere la toate întrebările privind locaţiile noastre pentru logistică sau unul dintre conceptele noastre de magazin. Ne bucurăm să primim mesajul dumneavoastră!