Idei originale

Extinderea reţelei noastre de magazine ne-a demonstrat că pentru locaţii deosebite sunt necesare soluţii individuale. Definim nu numai standarde, ci gândim mai departe – cu concepte de proiectare individuale şi soluţii arhitecturale îndrăznețe pentru locaţii inedite şi adaptarea magazinelor LIDL la structura clădirilor existente. Prin conceptele noastre aducem un aport la păstrarea şi creşterea atractivităţii oraşelor.

Magazinul adaptat la cladiri existente

Posibilităţi de integrare

Reacţionăm individual la particularităţi – fie că este vorba de o gară, o clădire istorică sau stadion – integrăm magazinele noastre în context şi adaptăm clădirile corespunzător imaginii de ansamblu, pentru a crea plus valoare locației. Găsim răspunsuri inteligente la întrebările legate de locaţia specifică şi asigurăm condiţiile ca clienţii noştri să aibă o experienţă inedită şi confortabilă la cumpărături, aşa cum au fost obişnuiţi.

  • Arhitectura

    Obiective comune

    La schimbarea destinaţiei clădirilor istorice sau la integrarea în proiecte de construcţie în clădiri existente proiectăm individual fiecare locație astfel încât să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștrii.

  • Protejarea și valorificarea patrimoniului

    Păstrarea clădirilor istorice creează plus valoare pentru imaginea oraşului şi sporeşte concomitent atractivitatea locaţiilor.

Doriţi mai multe informaţii?

Ne puteți transmite solicitările dumneavoastră!

Vă răspundem cu plăcere la toate întrebările privind conceptele noastre de magazine. Ne bucurăm să primim mesajele dumneavoastră!