Perfect integrat

Adaptat pentru centrul orașului

Uşor accesibile  – magazinele noastre centrale aduc facilităţi de aprovizionare locale direct în centrul oraşului şi se adaptează perfect imaginii oraşului. Utilizăm clădiri existente, precum şi spații aflate direct în centrul oraşului şi integrăm magazinele noastre prin convervarea arhitecturii existente.

Magazinul adaptat la zona centrală

Puncte forte ale magazinului central

Prin conceptul nostru de magazin central utilizăm suprafeţe construite mai mici aducând o gamă cât mai generoasă de produse pentru clienții noștrii. Prin utilizarea şi adaptarea arhitecturală a clădirilor existente, aducem magazinele Lidl în centrele extrem de frecventate ale oraşelor, fără să afectăm imaginea de ansamblu a acestuia.

 • Arhitectura

  Clădiri existente

  Magazinele sunt integrate în structurile de clădiri existente şi sunt adaptate arhitectonic la construcţiile existente.

 • Confort

  Experienţă la cumpărături

  Şi în cazul unei suprafeţe construite mai mici se păstrează avantajele noii generaţii de magazine, precum gama largă de produse proaspete şi prezentarea atractivă a mărfurilor.

 • Cerere şi ofertă

  Sortiment adaptat

  Adaptat la dorinţele clienţilor din centrele oraşelor, aici se găseşte o proporţie mare de produse proaspete şi de strictă necesitate, precum şi concepte take-away.

Criterii privind locaţia

Caracteristici şi cerinţe principale

Conceptul nostru de magazin pentru centrul oraşului utilizează clădiri existente şi obiective care se află direct în centrul oraşului. Împreună găsim strategia corectă pentru locaţia dumneavoastră.

Alte criterii:Trebuie să fie posibilă livrarea cu autocamionul.
Suprafaţa comercială:începând cu 1.000 m2.
Suprafeţe/clădiri:pentru cumpărare sau închiriere.

Doriţi mai multe informaţii?

Solicitarea dumneavoastră pentru noi

Vă răspundem cu plăcere la toate întrebările privind magazinul nostru central sau un alt concept de magazin. Ne bucurăm să primim mesajul dumneavoastră!