Centrul de magazine specializateMulte oferte, o adresă

Magnetul pentru clienţii cu potenţialO locaţie comercială cu viitor

Dacă se comasează mai mulţi ofertanţi atractivi într-un loc, creşte atractivitatea pentru clienţi – acesta este punctul forte al centrelor de magazine specializate. În acestea se regăseşte o ofertă cuprinzătoare din cele mai diverse sortimente şi servicii, accesul este simplu, distanţele dintre magazinele individuale sunt scurte şi există suficiente locuri de parcare. Magazinele noastre sunt un garant important pentru frecventare şi atractivitate.

Posibilităţile centrului de magazine specializateConcepte performante

Centrele de magazine specializate comasează multe oferte şi servicii într-un singur loc şi sunt astfel opţiunea perfectă pentru a creşte atractivitatea în locaţiile respective. Există diverse posibilităţi de a realiza centre de magazine specializate cu Lidl.

Pentru mediul înconjurătorTehnologie sustenabilă

Şi în cazul centrelor de magazine specializate punem accentul pe tehnologia sustenabilă, ca de exemplu, sistemul de iluminat cu LED-uri şi tehnica de încălzire şi răcire ecologică.

ArhitecturaGeneros şi luminos

Un concept cu spaţii generoase, arhitectura modernă şi serviciile, precum toaletele pentru clienţi asigură o experienţă confortabilă la cumpărături.

Prezentarea mărfurilorConcepte Food

Modernă este şi prezentarea mărfurilor inclusiv noile concepte take-away cu produse de panificaţie proaspete sau coffee-to-go în magazine.

Caracteristici şi cerinţe principaleCriterii privind locaţia

În calitate de proprietar sau chiriaş – Lidl exploatează optim potenţialul centrelor de magazine specializate. Împreună găsim strategia corectă pentru locaţia dumneavoastră.

Locaţii:
pentru cumpărare, închiriere sau concesionare
Proiecte:
Construcţii noi sau reamenajări.
Suprafaţa de teren:
construită sau neconstruită de orice mărime.
Suprafaţa comercială:
pentru închiriere începând cu 1.000 m².
Locuri de parcare pentru clienţi:
acces comod.
Chiriaş:
Mix de chiriaşi atractivi.

Solicitarea dumneavoastră pentru noiDoriţi mai multe informaţii?

Vă răspundem cu plăcere la toate întrebările privind centrele noastre de magazine specializate sau un alt concept de magazin. Ne bucurăm să primim mesajul dumneavoastră!

Contactare